Sivut

NOSTALGIAN LYHYT OPPIMÄÄRÄ

Rauha Mäkilä: Is It True When U Say That U Love Me, 2006

perjantai 22. lokakuuta 2010

Maailman paras bageli

8 kommenttia:

  1. Ja piparjuurta ei saa unohtaa ikinä tästä!

    VastaaPoista
  2. Mun tuli nälkä. Tai siis nälkä oli jo, mutta nyt on pakko saada jotain hyvää syötävää, harmi että jääkaapissa taitaa nyt olla vaan valo! Mä en valitettavasti oo tainnut koskaan saada hyvää baagelia, ne baagelit varmaan täytyis leipoa itse ja muistan lukeneeni Oliviasta, että se oli aikamoista rakettitiedettä..mutta onneksi meillä on huomenna hampparipäivä!

    VastaaPoista
  3. Juu, ainakaan kaupan pussibaagelit ei toimi. Mutta oikeastaan tässä parasta onkin täyte, ja voit tehdä vaikkapa sandwicheja täsmälleen samalla täytteellä paahtoleivästä ja paistaa vaikka kaveriksi öljyssä itsetekemiä ranskiksia ja itse tehtyä majoneesia, mitkä kumpikin on superhelppoja juttuja. Mietin, et mikä paahtopaistin vegeversiossa korvaisi, kun se rimmaa niin pirun hyvin ton piparjuuren kanssa. Ekana tuli mieleen paistettu jumboherkkusienen siivu suolattuna.

    VastaaPoista
  4. Tai sitten esim kalkkunaleikkelettä.

    VastaaPoista
  5. http://vivaciabatta.blogspot.com/2010/04/bagelit.html

    eikä ole rakettitiedettä, helppoa kun lapsen lyönti

    VastaaPoista
  6. Aleksi, kiitos vinkistä! Ymmärrän kyllä, että Oliviassa artikkeli oli ehkä sellainen aavistuksen snobismiin taipuva, tyyliin " ei kannata hengittää missään vaiheessa taikinan tekemistä sekä baageleiden paistamista". Mutta toisaalta, oon kyllä huono leipomaan asioita, jotka vaativat montaa eri vaihetta, ihan vaan siitä syystä, että oon laiska :D Mutta toisaalta, jos saa kaverin mukaan leipomiseen, ei se "urakka" vaikuta niin massiiviselta, nimimerkilllä amerikkalainen omenapiirakka valmistuu helpommin, jos mukana on kaksi leipojaa :)

    VastaaPoista
  7. Niin ja tuosta täytteestä, että luulenpa mäkin, että täytyy mennä kalkkunalinjalle, kovin äkkiä ei tuu mieleen sellaisia paahtopaistia korvaavia juttuja kasvisten maailmasta..ehkä just jotkut sienet, niitä voisi joskus testata! ( kunhan oon vaan eka saanut ne baagelit leivottua, hih :D)

    VastaaPoista
  8. Joo, kyllä se paras varmaan ois kalkkunapaistista viipale jos lähetään hifisteleen.

    VastaaPoista