Sivut

NOSTALGIAN LYHYT OPPIMÄÄRÄ

Rauha Mäkilä: Is It True When U Say That U Love Me, 2006

sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Kiukuttelua suklaasta

Aika ovelia nuo Pandan suklaakeksijät. Luulin ostavani uudistettua pandan konvehtirasiaa, kun äkkisilmäyksellä kaupan JOULUPÖYDÄSSÄ näytti, ettei siellä ole esim. sitä kammottavaa ananasta. Mutta ehei, huoleni oli ihan turha sillä samat vanhat paskat mauthan sieltä löytyivät, uuteen malliin puskettuina.

Mutta oli oma moka. Kukaan yhtään suklaasta perustava ei menisi samaan halpaan muutenkaan: vaikka maut olisivatkin uusia, luultavasti ne olisivat paskoja silti. Semmonen on meidän Panda, lakua ne osaa tehdä, suklaata ei. Siksi onkin aika kummallista miksi juhlapöydän konvehdit ovat ylipäätään olemassa ja myydyimpiä konvehteja Suomessa? Jopa niin myytyjä, että tammikuun alun synttärisankarina olen saanut niitä aina lahjaksi kiloittain...luultavasti tunteella hankittua kamaa silti, vaikka ehken ollut koskaan avaamattoman konvehtilootan eka omistaja. Söin ne silti.

2 kommenttia:

  1. Aiheen vierestä:

    Mulle ei kelpaa enää mikään suklaa, mutta suklaajätskiä menee varmaan pariki litraa viikossa... Ja senki pitää olla nimenomaan Aino maitosuklaajätskiä. Suosittelen, mutta samalla kehoitan varovaisuuteen.

    VastaaPoista
  2. No facebookista huomasinkin! Mutta enpä ole tuollasta maitosuklaa-ainoa maistanutkaan, pitääkin ottaa testiin. Mun lempijäde on se mascarbone-marjasoosi-pistaasi <3

    VastaaPoista