Sivut

NOSTALGIAN LYHYT OPPIMÄÄRÄ

Rauha Mäkilä: Is It True When U Say That U Love Me, 2006

sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Ebay + Dr Martens = Deal

Edellisen postauksen kiiltonahkamaiharit taitavat jäädä tämän tytön osalta haaveeksi, sillä tein tänään sijoituksen tavallisiin mustiin. Ebay-neitsyyskin meni samoiten tein, kun silmä kovana kyttäsin muutaman kerran käytetyn parin hinnannousua vuorokausikaupalla ja lopulta onnistuin saamaan tämän saaliin itselleni n.21 euron hintaan. Postikulut Briteistä tosin kirpaisevat jonkin verran ja loppusumma PayPalissa näyttikin olevan 34 euron luokkaa. Mutta niinku meilläpäin sanotaan: halpaa ku saippua.

Kuten monissa blogeissa on jo kirjoitettu, mikäli mielii nimenomaan Martensseja (joko siksi että ne on iih niin in tai ettei ole käyttänyt ikinä muita), kannattaa ebay todellakin tsekata läpi. Pränikät 8-reikäset kun lähtee 50punnalla ja postikulut ynnättynä ne maksavat yhteensä alle 75 euroa. Muistaakseni edellistä paria ostaessani pari vuotta sitten kauhistuin, kun esim. Kenkämarski taisi kiskoa parista 158 euroa, ellen ihan väärin muista. Silloinkin valinta suomalaisen ja brittiläisen kenkäkaupan välillä oli helppo. Siihen maailman aikaan myös Helsinki 10 myi todella huonokuntoisia docceja 49 eurolla, enpä tiedä onko niitä vieläkin siellä nurkissa pölyttymässä. Sietäisi ainakin olla niillä hinnoilla.


No mutta tässä nämä mun klompsut on, aika hyväkuntoisilta vaikuttavat! Ja maihareista ja hinnoista tuli tällainen pieni kuva-arvoitus mieleen. Arvatkaapa mistä seuraavat pikkukuvien vaatteet ovat? Kuvat ovat valitettavan pieniä, mutta en saanut niitä isommiksi millään.









.

Kuva-arvoituksen vastaus: Ne ovat varustelekasta. Tänä syksynä kannattaakin harkita ostaako mistä syys-ja talvipukimensa. Esimerkiksi kuvan naisten merimiesmekko maksaa 9.60 eur ja miesten kansitakki 59 eur.

6 kommenttia:

  1. Mä löysin Martensit vasta viime keväänä ja jos melkein rehellisesti voin sanoa, en enää haluaisi muita kenkiä käyttääkään! Ne ovat vaan niin pirun hyvät jalkaan, ja yksinkertaisesti upean näköiset ( jätän suosiolla kaikki rouheat ja muut kumppanit pois, ne kun ei tee oikeutta noille kengille!) Ja joo, ei tullut edes mieleenikään ostaa niitä täältä, omani ostin muodikkaasti Asokselta, kun keväällä sattui sopiva nettialekuponki olemaan käytössä ko. puljuun :) Harkitsin myös Ebayta, mutta aloin epäröidä, onko siellä myös feikkejä myynnissä? ( niissä, jotka myyvät niitä uusina siis..)

    Ja kiitti armykauppavinkistä, enpä oo aikoihin tuolla käynyt katsastamassa valikoimaa, mies tekeekin sen sitten mun puolesta :)

    VastaaPoista
  2. Juu, ne on kyllä ihan parhaat jalkaan(sitten kun on ensin vähän totuttanut jalkaansa). En kyllä tiiä noista feikkiasioista, toisaalta nahkan erottaa ainakin epäaidosta ja en oikein usko kopioita tehtävän oikeesta nahasta...tai oonko mä jotenki sinisilmänen?

    Siellä just tänään meni ne kiiltonahkaset 26punnalla, silleen snadisti käytetyt. Niitäki mietin, mutta ehkä noi normit on enemmän mulle

    Tuo Varusteleka on tosi hauska, koska noista tuotteista ei välttämättä tosiaankaan erota et ne on armeijakamaa. Ja jos esim toi parka maksaa muistaakseni 25eur, on ehkä aika hullua ostaa weekdayn paskempi kalliimmalla. Aika kivoja juttuja sieltä kyllä löytyy, ei ehkä naisille, mutta miehille. Musta semmonen harmaa villapaitanen kalastajamies on niin ihana, ja tuolta sais tosiaan kipparitakinki, huoooh...

    VastaaPoista
  3. ps. olit sitten kans muuttanut :) jea!

    VastaaPoista
  4. Mä en tiedä, mä olen ehkä varmaan liian skeptinen toisinaan, mutta itseäni jotenkin epäilytti ne Martens kauppiaat siellä Ebayssa. Ja yleisesti ottaen ne muutkin, jotka kaupittelee edukkaasti merkkituotteita. Jotenkin mä olen oppinut, että halpa raha on usein se epäilyttävin asia? Siis jos on liian hyvä diili ollakseen totta? Kun ne Martensit muistaakseni maksavat siellä niiden omassa nettikaupassakin aika paljon?

    Mutta oikeasti, eihän noista voi todellakaan koskaan tietää, ihan hyvin ne voivat olla aitoja, ja sitä ne luultavasti ovatkin. Mutta mä nyt oon vaan tällainen skepsis :D

    VastaaPoista
  5. Jos ne sun punaiset jää nyt näiden jalkoihin ja käyttöä vaille, voi niitä kaupata mulle... :P Nimim. 20vuotta punaisista maihareista haaveillut... :)

    VastaaPoista
  6. Mutta ehkä meidän pitää sulle tilata kans punaset, katsos kun meillä on täysin eri kokonen jalka!

    VastaaPoista