NOSTALGIAN LYHYT OPPIMÄÄRÄ

Rauha Mäkilä: Is It True When U Say That U Love Me, 2006

perjantai 24. joulukuuta 2010

Landelooks

MIKÄÄN ei olisi voinut piristää paremmin eilistä kun Landelooksin löytäminen! Tuli aivan mahtava tunne tyylillisestä yhteenkuuluvuudesta ja muistutus siitä miksi vaatteita pidetään päällä.


“Työntekijöillä on yhdenmukainen pukeutuminen. Halvinta yritetään ostaa.”
Juha, kartano


kuva:landelooks
Ja hyvää joulua nyt kumminkin kaikille...edellisestä kiukuttelusta huolimatta!

ps. lempidrinksuni on lämmin kaakao, missä 2clminttuviinaa ja 2cl vahvinta strohia mitä Suomesta saa.

3 kommenttia:

 1. Moi! Tämä ei liity asiaan millään tavoin (paitsi että olen saattanut näyttää viime päivinä (ja yleisemminkin) Landelaiselta), mutta onko suosituksia, mitä tehdä parin päivän visiitillä Oulussa? Ajattelin karkoittaa pahat mielestä harrastamalla välipäivinä kotimaanmatkailua ja Oulu on ilmeisen hyvä kohde. Mikä on paras leffateatteri? Baari? Kahvila? Ruokapaikka? Entä onko mitään ajankohtaista kulttuuririentoa?

  Ja huom! En oleta, että alkaisit tuntematonta varten laatia mitään täydellistä Oulu-opasta, mutta koska vaikutat hyvältä tyypiltä, niin jos ehtisit pari vinkkiä antaa olis tosi jees! Hirveästi kiitos!

  VastaaPoista
 2. Hansu, mun on valitettavasti tarjottava ei oo tietoutta :( En ole käynyt ko.kaupungin riennoissa aikoihin, mutta keksitäänpäs jotakin:

  a) Oulu ei ole hyvä kohde. Mene jonnekkin muualle
  b)jos nyt välttämättä haluat Ouluun, mene kesällä
  c)jos nyt jo olet siellä, nämä voisivat olla hyviä vaihtoehtoja
  -Kauppuri5 ruokabaari, tosi hyvä vaikkapa kasvishampurilainen
  -Antellin kahvio, omenahyve on paikallinen herkku joka tarjoillaan vaniljakastikkeen kera
  -pannukakkutalo, torinrannassa. suomen ainoa pannukakkuravintola, suosittelen kaverin kanssa puoliksi sekä suolaista että makeaa
  -never grow old, ja reggeepaarin oma mojito
  -45 special. tyhmää suositella, koska on niin kallis baari ja samat juntit viikosta toiseen, mutta onhan se kaupungin paras yökerho jo musansa puolesta.

  kulttuuririennot: en tiedä tän hetkisestä tilanteesta MITÄÄN

  suosittelen kuitenkin galleriahyppelyyn, minkä voi aloittaa nuoriso-ja kulttuurikeskus valveelta. RealDeal skeittiputiikin alakerrassa on myös galleriatila, paljon muitakin löytyy. Nahi-kauppa vähän syrjemmällä on muodin huipulla sarjasta tutun putkosen antin firma, mistä löytyy ainakin pipoja mitä erilaisimmilla teksteillä ja kuvilla. Lifestyle KAUPPA on sarjakuvataiteilija Jii Roikosen ja vaimonsa putiikki keskustassa, missä on paljon sarjakuvia, mutta myös esim finskin kenkiä sekä hienoja maatuskarintaneuloja muutamalla eurolla.

  second hand store on keskustan itsepalvelukirppis, mistä löytynee parhain valikoima, mutta näin joulun jälkeen liekö tyhjä, en tiedä.

  Oiskohan tuossa jotain vinkkejä miten oulussa saisi ajan kulumaan! Mutta tosiaan, ajankohtaisuudesta mulla ei ole hajuakaan.

  VastaaPoista
 3. Kiitos!! Johan tuossa on parin päivän tarpeisiin. Ehkä lähden, ehkä en. Mutta mitä ihmettä, jostain olin saanut päähäsi, että asut Oulussa?!

  Joka tapauksessa, sulla on hyvä blogi! Luin aiemmin jonkin aikaa, sittemmin löysin jonkun mutkan kautta tieni myös tänne. Kaikki hyvä loppuu aina ja siitä tulee hätä, siis älä lopeta! :)

  VastaaPoista