NOSTALGIAN LYHYT OPPIMÄÄRÄ

Rauha Mäkilä: Is It True When U Say That U Love Me, 2006

sunnuntai 12. joulukuuta 2010

posliininukke


Niinhän ne sanovat, että Antti Asplund on aivan ihana, mutta nyt se on sitten todennettu käytännössä. Kuka muu muotisuunnittelija sanoo uniikkia kassia halajavalle asiakkaalle (ei minulle), että mä voin sen tuoda myös sulle Ouluun! Asiakaspalvelu siis pelaa enemmän kuin mainiosti.

Itse en kuitenkaan kassiin sortunut, mutta sain edeltävän kuukauden jokaisena päivänä nettikaupasta vakoillun naamakorun erittäin kohtuulliseen asevelihintaan. Nyt pitäisi asennella vaan rusetit oikeaan asentoon ja ehkäpä jopa muutamalla pistolla kiinni, sillä koru koostuu useammasta erillisestä nauhasta, enkä todellakaan halua sen tippuvan. Ja nyt kun haikailu kaulakorusta on saatettu kunniakkaaseen päätökseen, on varmaankin aika alkaa haikailemaan sitä yhtä laukkua, josta mulle kyllä kelpais se proletaarimpikin malli.

Ihanaa huomata kuinka iloiseksi haluttu ostos tekeekään. Viimeisimmät ostokseni elikkäs ko.koru ja liehupaita ovat olleet haikailulistalla pitkään ennen ostamista ja kyllä se odottaminen kannatti.

3 kommenttia:

 1. On se vaan niin hieno! Ja se on niin totta, kun ihailee jotain tarpeeksi kauan, on ihanaa saada se vihdoin ja viimein itselle :)

  VastaaPoista
 2. Soon niin ihana! Täydellinen sun kaulassa. Antti on kans ihana, kun se tuollaisia tekee.

  Niin se vaan on, että kun jotain on himoinnut iäisyyden, ja sitten kun sen joskus itselleen saa, sitä iloa piisaa niin pitkälle. Ihan parasta.

  VastaaPoista
 3. Soon kyllä hieno. Ja näyttää sulla hyvältä. Sopii sulle. Kannatti ostaa!

  VastaaPoista