Sivut

NOSTALGIAN LYHYT OPPIMÄÄRÄ

Rauha Mäkilä: Is It True When U Say That U Love Me, 2006

perjantai 10. joulukuuta 2010

HEL YES!

Seuraavasta kaupallisesta tiedotteesta sietää olla mielissään. Laitankin tiedot sellaisenaan, mitä sitä muokkailemaan kun joku on jo palkkansa muokkailulla ansainnut. HEL YES!:



Lontoossa laajaa huomiota herättänyt HEL YES! -tapahtuma pystytetään tammikuussa 2011 Helsingin Kalasatamaan.

HEL YES! -työryhmä, Lapin Kulta ja Iittala muuttavat Helsingin Kalasatamassa sijaitsevan teollisuushallin tilapäisravintolaksi. HEL YES! yhdistää uutta suomalaista designia sekä vanhoja klassikoita kiehtovaksi kokonaisuudeksi.

Suomen Lontoon instituutin toimesta toteutettu HEL YES! oli yksi London Design Festival 2010:n puhutuimmista tapahtumista. Kolmen viikon aikana Itä-Lontoossa sijaitsevaan entiseen tehdastilaan rakennetussa ravintolassa ja näyttelyssä vieraili yli 5000 ihmistä ja ravintola oli täyteen varattu avajaispäivästä alkaen.

HEL YES! -konseptin takana ovat Antto Melasniemi, Klaus Haapaniemija Mia Wallenius. Tapahtuman sisällön ovat heidän kanssaan yhdessä suunnitelleet suomalaiset luovan alan huiput Linda BergrothMaria DunckerJohanna LaitanenHeikki Salonen, ja Harri Koskinen.

Lontoossa HEL YES! promotoi suomalaista kulttuuria. Helsingissä tarkoituksena on esitellä konsepti sellaisena kuin se Lontoossa nähtiin.

- HEL YES! -tapahtuman estetiikka on lähempänä suomalaisuuden slaavilaista puolta kuin viileää skandinaavista minimalismia, tapahtuman luova johtaja Klaus Haapaniemi kertoo.

HEL YES! -keittiössä nykyaikaista suomalaista ruokaa tarjoavat Ravintola Kuurnan ja Atelje Finnen ravintoloitsijat Antto Melasniemi ja Heikki Purhonen. - Yllätysmenu tarjoillaan kaikille samanaikaisesti. Ravintolan vieraat istuvat yhdessä usean hengen pöydissä, ja osa ruuista tarjoillaan ja jaetaan kaikille yhteisiltä, isoilta astioilta, Antto Melasniemi kertoo.

Lisätietoa www.helyes.fi Pressitiedustelut info@helyes.fi tai Antto Melasniemi 040 411 5316

Avoinna: 22.1. - 5.2.2011, tiistaista lauantaihin.

Kolmen ruokalajin menu tarjoillaan kello 19 alkaen. Menu 42 € + juomat.

Varaukset: info@helyes.fi tai puhelimitse numerosta 050 554 4886. Vain vahvistetut varaukset ovat voimassa.

Osoite: Kyläsaarenkatu 14. Kävelymatkaa Kalasataman metroasemalta n. 1 km.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti