Sivut

NOSTALGIAN LYHYT OPPIMÄÄRÄ

Rauha Mäkilä: Is It True When U Say That U Love Me, 2006

sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Sweet Sixteen!!

Shaft of Light

Jei! Nyt pääsi käymään niin, että muutama postaus sitten mainitsemani kuvataiteilija Pilvari Pirtolan teos Shaft of Light läpäisi tiensä n.3000 taideteoksen joukosta Saatchin "Sweet Sixteeniin" eli 16 parhaan teoksen joukkoon SaatchiOnlinessa!

Näiden 16 taideteoksen joukosta yleisö äänestää oman suosikkinsa alempana näkyvän kaavan mukaisesti ja 1000 dollarin palkintorahan lisäksi voittajan työ pääsee esille maailman kuuluisimman nykytaidekerääjä Charles Saatchin galleriaan! Voittaja julkaistaan. 6.12.2010.

äänestyskaava (+ tilannekatsaus 28.11 n. klo 16.45)

Klikkaa isommaksi!


Kuten tilannekatsauksesta käy ilmi, tilanne on todella tiukka ja ainoa suomalaistyö tarvitsee lisää ääniä! Äänestys toimii helpoiten klikkaamalla tätä linkkiä, minkä avulla pääset kirjautumissivulle. Helpoin tapa on klikata Facebook sign in-logoa ja äänestää sitä kautta. Saatchi online ei spämmää Facebookissa (kuten allekirjoittanut). Voit myös kirjautua nopeasti nimelläsi ja sähköpostillasi.

Kilpailevan teoksen, Shaft of Light:n tekijä Pilvari Pirtola on myös luvannut, että voittaessaan äänestyksen hän lahjoittaa taideteoksen tämän blogin lukijoille arvottavaksi! Tämä toivottavasti toimii pienenä lisänakkina, jotta jaksatte klikkailemalla tukea teoksen etenemistä!

Reaaliaikainen äänestystilanne TÄÄLLÄ

Äänestä Shaft of Light jatkoon TÄÄLLÄ 

______________________________________________

Ps. Mikä ihmeen Saatchi?



Charles Saatchi (s. 9. kesäkuuta 1943 Baghdad) on toinen Saatchi & Saatchi -mainostoimiston perustajista. Saatchi on myös tunnettu taiteenkerääjä ja lontoolaisen Saatchi Galleryn perustaja.
Charles Saatchi on ArtReview-lehden Power 100 -listalla yksi taiteen vaikutusvaltaisimmista ihmisistä. Hänen suojistaan ovat nousseet muun muassa Young British Artists ryhmä, erityisesti Tracey Emin ja Damien Hirst, joka on tällä hetkellä maailman parhaiten ansaitsevia taiteilijoita.[1][2]

(http://fi.wikipedia.org/wiki/Charles_Saatchi)


2 kommenttia:

  1. Jei! Siis niin mahtavaa!

    (Kai munkin pitää viimeinkin naamautua...)

    VastaaPoista
  2. No siis voithan rekisteröityä myös. Mutta etsä hirveenä menetä jos naamautuisitkin!

    VastaaPoista