Sivut

NOSTALGIAN LYHYT OPPIMÄÄRÄ

Rauha Mäkilä: Is It True When U Say That U Love Me, 2006

perjantai 19. marraskuuta 2010

Sekalaisia vol1

Hyvin startanneen blogittamisen jälkeen kaikki tyssäsi. Kaikille kuitenkin tiedoksi, että olen blogitauon aikana ostanut ainakin yhden sipsipussin ja kaksi dippiä sekä katsellut Neljän tähden illallista.

Mistä tulikin mieleen: PETE PARKKONEN. Jos en ihan väärässä ole, Petehän on näitä Idols-lapsia? Ja kotoisin Pihtiputaalta? Hämmentävän hyvät piirteet noin niinku pihtipudaslaiseksi, mutta käytöstavat ovat ihan järkyt. Eka muutama vuosi sitten oli se kohu, kun Pete piti Crocseja keikalla ja siitä suurempaa tyylimokaa tuskin löytyy. Paitsi että löytyypä! Alkuviikon Neljän tähden illalliset jäi väliin, mutta eilisessä jaksossa nuorisoidolimme esiintyi coolisti kaulukset pystyssä paita TÄYSIN RUTTUISENA. Ja Anna Hanski oli kokannut niin pirun hyvää ruokaa, että Pete tunki kokoajan myös veitsen suuhun syödessään. Joten, jos jonkin lukijan pikkusisko tai äitee fanittaa Peteä, kannattaa juoruta pari faktaa.

Ja huomenna on elämäni eka blogitapaaminen. Pikkujoulu. Olen onnistunut karttelemaan kaikki blogiristeilyt ja ryhmätapaamiset tehokkaasti näihin päiviin asti ja nyt jännittää. Virallinen tapaaminen ja kuulemma ah, goodiebag, kaikkea sitä. Kanssabloggareille jo etukäteisterveisiä, että vaikka huhut kertovat mun esimerkiksi ahdistelleen Anna-Mariaa joskus Tampereen Klubilla ja heittäneen pienen draamahumalan seurauksena Tiitin designvaatteet piharoskikseen, oon muuten ihan kiva. Ja toivon, että se Fazerin lahja olisi Geisha Harmonya.

Yritän nyt jollakin poppakonstilla parantaa jo alkaneen flunssan, ettei ääni menisi huomiseksi. Muuten menee fernettihommiksi ja sitä ei kukaan ilolla kattele.

5 kommenttia:

  1. oli siellä roskiksessa muistaakseni mun läppäri kanssa, vaikka seki tais tyylini mukaisesti olla joku halpistuotantoaceri. kaikki ovat tiettävästi toipuneet, että ihan turhaan parjataan halpatuotantolaatua.

    ja hauskoja sponsoroituja pikkujouluja :)

    VastaaPoista
  2. et vaan halua tunnustaa että oot ollut meilläki!!!11

    VastaaPoista
  3. Pete oli niin ulkopuolinen siinä porukassa muutenki, että sääliks kävi.

    VastaaPoista
  4. Joo, siis en viittinyt ees puhua mistään acereista ku se on nii ilmiselvää, et bloggarilta heitetään se roskiin...

    Ja luojan kiitos en oo Nelliinalla (muistaakseni) riehunut millään erityisellä antaumuksella...

    Mutta siis huomista odotellessa, taidankin kattoa nuo Pete Parkkos illalliset tässä villinä perjantaina!

    VastaaPoista