Sivut

NOSTALGIAN LYHYT OPPIMÄÄRÄ

Rauha Mäkilä: Is It True When U Say That U Love Me, 2006

tiistai 30. marraskuuta 2010

homohomohomo

Tänään taannuin takaisin 13-vuotiaaksi, kun kaikki meni pieleen. Meillä piti olla Bubbling under Helsinki tapaaminen Viken ja Vimpsin kanssa. (+ niin ja Salkakin oli aluksi tulossa) En jaksa laittaa linkkejä, sori. Vimps oli luultavasti puunannut koko talonsa maasta kattoon ja uskoakseni Vikke (Joka oikeasti on paljo coolimmasti Wikkke, mut mitä en myöskään jaksa kirjottaa) oli käynyt hakemassa laukkutolkulla herkkusienisäilykkeitä ja pakastekaalia erilaisia eksoottisia herkkuja silmällä pitäen. Oli ohjelmaakin tiedossa, oikein yleisradiotasoa.  Ja sitten minä herään aamulla puoli seitsemän siihen, etten pysty nielemään.

Hienoisen pakotuksen saattelemana painelin iltapäivällä päivystykseen, kun kipu ei laantunut ja nielusta löytyi valkosia juttujakin. Ja näin todettiin kuume, peitteet nielussa, annettiin ukaasi pysyä levossa, antibioottia ja tulehduskipulääkettä. Ja kaikista päivistä just silloin kun olisi ollut hauskaa tekemistä!

Ja tämä päivä onkin mennyt kiroillessa. Erityisesti olen mielessäni hokenut "homohomohomo" enkä tiedä miksi. Taivaan portin enkelit minua rangaiskoon, mutta vähän se on auttanut.

2 kommenttia:

  1. Sitten, kun sun kurkku ei oo enää niin kipeä, niin suosittelen, että hoet tota "homohomohomoa" tän tahtiin: http://www.youtube.com/watch?v=B7zJ0yVSSvE Toimii!

    VastaaPoista
  2. Ähä, en tehny muuta kuin laitoin ballerinat eteisen lattialta kenkälaatikoihin ja puhtaat rytkyt kuivaustelineeltä vaatehuoneeseen ja sen telineen myös. Lattia ja sohvat on edelleen kissankarvoitettu. Mutta keittoa tein, eilen!

    Kuten sanottua, vielä me rempaistaan, ja paremmissa hengen ja ruumiin voimissa!

    En muuten sano mitään yleisradiotason ohjelmasta, ku katoin sen loppuosan. En sano.

    VastaaPoista