Sivut

NOSTALGIAN LYHYT OPPIMÄÄRÄ

Rauha Mäkilä: Is It True When U Say That U Love Me, 2006

maanantai 22. marraskuuta 2010

Huomiohuomio!!!

Helsinkiläinen kuvataiteilija Pilvari Pirtola aka. Nosfe kilpailee maailman kuuluisimman nykytaidekeräilijä ja galleristi Charles Saatchin nettisivuilla 1000 dollarin palkinnosta sekä etenkin näyttelypaikasta teokselleen Saatchin galleriassa. Pilvari selvisi tänään 128 taiteilijan joukossa jatkoon yli 3000 taiteilijan joukosta ja nyt karsinta kiihtyy itsenäisyyspäivään saakka. Äänestä Pilvarin teos Shaft of Light nyt jatkoon! Saatchigalleria toimii joko rekisteröitymällä, mutta helposti myös facebooktilin kautta ilman erillistä rekisteröintiä. Ja äänestää siis saa ja pitää joka päivä!

Pilvarilla on hyvä sauma menestyä, sillä eilen hänen sijoituksensa oli 31./3000. Mahtavana blogitäkynä mainittakoon, että taiteilija on luvannut voiton koittaessa lahjoittaa Nostalgian lyhyt oppimäärä blogille arvottavaksi taideteoksen! Tämä siis tulevaisuudessa, mikäli saadaan tuo alla oleva duuni sinne saatchin galleriaan! Tue siis suomalaista nykytaidetta maailmalla ja

PAINA TÄTÄ LINKKIÄ JA ÄÄNESTÄ ALLA OLEVAA TEOSTA!

Shaft of Light,
akryyli ja lyöntimetalli kankaalle, 2010
120x120cm

Ps. En pistä pahaksi, jos joku mainitsee tästä äänestyksestä blogissaan/facebookissa! Kiitti!

12 kommenttia:

  1. Raivoisa Hesarinmetsästys alko heti sunnuntaiaamuna, mut vielä ei oo elokuun kuukausiliite kätösissä. Pari kaveria lupas tonkia huushollejaan, joten eiköhän se jostain esiin kaiveta.:D

    VastaaPoista
  2. No voi jeesus...:D Määpä käyn kattomassa löytyskö se juttu jostain ja laitan sen sulle.

    VastaaPoista
  3. Siis mähän säästin sen Kuukautisliitteen, koska riemastuin noin viisitoista kertaa sitä juttua lukiessa. Oli aivan mahtava! Muistan kun naureskelin parvekkeella ääneen... sitä en muista, milloin aiemmin joku juttu olis vaikuttanut muhun niin.

    Hihi, tärisen vieläkin, oli se hyvä!

    VastaaPoista
  4. No jos toi meidän naapuri ei löydä sitä niin tuun sun luo lukee sen!

    VastaaPoista
  5. Luinkin ton Vimpsin kommentin ääneen ja sain vastaukseksi "voi vittu!", mutta ihan semmosella hymynväreisellä äänellä :D Mää nyt katon AnneVee sulle, löydänkö sen jutun jostain.

    VastaaPoista
  6. ja siis jos joku ihmettelee mikä juttu nyt on niin hykerryttänyt, niin Hesarin kuukausiliitteessä oli elokuussa juttu Erkki Pirtolasta eli tekstissä mainitun taiteilijan isästä, mikä on siis lukemisen arvoinen juttu myös.

    VastaaPoista
  7. No kun se oikeesti oli niin hyvä juttu!

    "Voi vittu" kuulostaa hyvältä kommentilta, varsinkin kun se tulee toiselta taiteilijalta.

    (Miksi tänne ei voi kommentoida nimimerkki/verkkosivut-tyyliin, niin saisin nimmarini esiin? Mulla ei oo Guugle-tiliä ja tuo Wordpress-kirjautuminen vääristää mun nimimerkin äää.)

    VastaaPoista
  8. whaat? onkohan mulla joku anonyymiesto vanhasta muistista. Määpä korijaan asiaa täsä syötyäni eka spagetit ja soosit.

    Itte tykkäsin ehottomasti eniten siitä jutun lopusta, missä se mainitti poikansa tulevasta näyttelystä, että mitähän siitäki tulee ku toinen ei oo ikinä osannu piirtää eikä maalata :D

    VastaaPoista
  9. Se oli kyllä hyvä juttu! Mulla on se kans tallella jossain ku säästän kaikki hyvät artikkelit et jos sitä ei muualta löydy niin voin kaivella kaappejani myös..

    VastaaPoista
  10. Täytyypi etsiä tuo juttu! On kyllä kivannäköinen taideteos; en yhtään pane pahakseni, jos tänne saapuu arvottavaksi joku vastaava. ;) ps. Blogissani on sinulle kirsikka.

    VastaaPoista
  11. aini: aika tilaa vievä harrastus :D

    sylvi: toivotaan parasta, puhe oli jonkunlaisesta valokuvateoksesta. ja kiitti!

    VastaaPoista
  12. No hei sanos muuta. Mulla on viis mapillista (ihan oikeasti siis!) leikkeitä kun en raaski mitään heittää pois. Ei niistä mapeista kyllä yhtään mitään sit löydäkään, mutta mä silti TIEDÄn että ne on siellä jossain..

    VastaaPoista